A folyamatos fejlődés, mint a siker záloga

A közgazdász képzés iszonyatosan sok dolgot megtanít az ember számára, ami fontosnak bizonyul nem csak az elmélet, hanem bizony a gyakorlat terén is, és persze az élet iskolája mindig nehezebb feladat mint amit az ember vár, de azért én azt mondhatom, hogy gyakorlati szempontok alapján is igazán hálás lehetek a tanáraimnak, mert bizony rengeteg olyan dologra felhívták a figyelmemet már az iskolapadban, amit a vezetői székben is hatásosan és hatékonyan tudok alkalmazni. Olyan bölcs tanácsokat adtak, amelyekkel azt gondolom hogy nem csak jól, hanem szuper eredményességgel tudom vezetni azt a céget, amely irányítására elnyertem a pályázatot. Nagy felelősség és még nagyobb feladat ez számomra, de azt gondolom, hogy így, az ő jó tanácsaikkal és a közel nyolc éves szakmai tapasztalatommal sikerülni fog hosszú távon is eredményesen irányítani ezt a vállalatot.

Az első és egyben talán legfontosabb intelem, amivel kijöttem az egyetemi padok sorai közül az volt, hogy az embernek folyamatosan fejlődnie kell, ami folyamatos tanulást jelent, hiszen ha nem fejlődik akkor hanyatlani kezd, és nem szabad elfelejteni, hogy ez nincs másként a vállalatokkal sem. Egy cégnek fejlődnie kell, ami egyben jelenti a szervezeti fejlődés és fejlesztés feladatait, és az egyéni fejlődés és egyéni fejlesztés feladatait egyaránt, hiszen az egyén nélkül nincs szervezet.

Éppen ezért, a siker záloga véleményem szerint a mi cégünk estében az, hogy felvettem a kapcsolatot a Kogwheel csapatával, akik folyamatosan segítő kezet nyújtanak számunkra a tréning világában. Én azt gondolom, hogy a segítségük nélkül már biztosan nehezebb helyzetben lennénk és nem azon kellene izgulnunk, hogy át tudjuk- e venni a piacon a vezető szerepet, hanem bizony azon, hogy benn tudunk-e maradni a versenytársak között. A munkavállalók szeretik a tréningek sorozatát, és azt látom, hogy mindenki élvezi, hogy kamatoztatni tudja az új tudását. Így pedig biztos lehetek benne, hogy a cég folyamatos fejlődést fog mutatni, mint ahogyan abban is, hogy hosszú távú és folyamatos együttműködést fogunk folytatni a kogwheel csapatával.