Az új munkahelyem változásai

Nem olyan régen úgy döntöttem, hogy bizony váltani fogok, és egy új munkahelyen próbálom ki magam. Nem is gondoltam volna, hogy egy fél évvel később nem csak azért fogom ezt jó döntésnek tartani, mert a fizetésem sokkal jobbnak bizonyul, hanem azért is, mert egyrészt a vállalati hangulat sokkal jobb, másrészt pedig minőségi lehetőséget kapok a folyamatos önképzésre. Sokszor gondolkodtam már azon, hogy a közel tíz éves pályafutásom fel egy kicsit meg kellene újítani és egy teljesen új közegben, új lehetőségek mentén kellene folytatni a karrier utamat, de egyrészt nem volt elég merszem váltani, másrészt pedig igazán jó lehetőségem sem adódott a váltásra.

Most azonban minden csillag szerencsésen állt, és egy fél éve azon kaptam magam, hogy nem csak a hirdetéseket nézegetem, hanem bizony egy interjún ülök és már a fizetésről beszélgetek. Hihetetlen fura a váltás, és nem mondhatom, hogy nem voltak kellemetlen érzéseim az elején, de azt kell mondjam, hogy tökéletes lehetőségeket kapok ezen az új helyen. Persze minden kezdet nehéz, és egy új közösség mindig kihívásokat tartogat, de összességében most már sikerült beilleszkednem és abban is biztos vagyok, hogy a karrier tekintetében is sokkal jobb lehetőségeket fogok kapni az elkövetkező időszakban mint a régi helyen kaptam volna.

Ami a legnagyobb meglepetést okozta mégis számomra az az volt, hogy iszonyatosan kellemesen csalódtam a coaching és a tréning sorozatban, amit tulajdonképpen kötelezően előírt számunkra a munkáltató. Bizonyára mindenki azt gondolja, hogy egy kötelező tréning sorozat nem lehet jó vagy kellemes, de én azt tudom mondani, hogy a Kogwheel csapata minden téren tökéletes élményt és tanulást biztosít a számunkra. Iszonyatosan hálás is vagyok ezért, és biztos vagyok benne, hogy nagyon jót tesz a karrieremnek.